Vidna rolo omarica
Roletna omarica se pritrdi na zunanjo stran okna in se jo vidi z zunanje strani. Lamele so na voljo v PVC in ALU izvedbi. Vodila vedno v ALU izvedbi.

Za novogradnjo ali adaptacijo
Ta sistem je primeren tako za novogradnje, kot tudi za adaptacijo.

Več oblik
Možne so tri oblike omaric: PENTO (5 kotna omarica), QUADRO ( 4 kotna omarica) in RONDO (polkrožna omarica).

Poševna okna
Edinstveni sistem omogoča tudi izvedbo senčenja za poševna okna. Možne so vse tri oblike omaric.  Izvedba je možna samo za okna z naklonom med 10° in 45°. Pogon rolete ob poševni izvedbi je samo na motor.

Možnost vgradnje komarnika
Vsi sistemi omogočajo izvedbo z integriranim rolo komarnikom. Sistem ima tako v isti omarici vgrajeno roleto in rolo komarnik, tako da vizualno ne spremenimo izgleda rolete. Mrežica rolo komarnika je v antracit barvi. Možno je izbrati tudi Transpatec mrežico, posebnost katere je mikro tkanje in omogoča večjo pretočnost zraka v prostor in pogled skozi okno je neoviran, saj je mrežica skoraj neopazna. Poševne izvedbe rolet TRENDO brez možnosti vgradnje komarnikov.

Pogon rolete
V osnovi ima roleta pogon na trak. Možnost izvedbe z monokomandno palico, motorjem na stikalo in motorjem z daljinskim upravljanjem. Roleta s pogonom na motor ima standardno vgrajen sistem, ki onemogoči dvig lamelnega plašča in sistem zaščite pred naletom, kateri zazna oviro med pomikanjem rolete in jo nemudoma ustavi.

Dodatna varnost
V lamele rolet so polnjene z čvrsto poliuretansko peno, tako da so čvrste, stabilne in odporne na vremenske vplive. Za večjo varnost in stabilnos je možna izbira lamel Protect. Lamele so polnjene s 3x močnejšo poliuretansko peno, posledično jih je težje ukriviti. Rolete imajo možnost vgradnje sistema, ki onemogoči dvig lamelnega plašča.

Barvni odtenki
Izbirate lahko med 8 standardnimi barvnimi odtenki za vodila, omarico in zaključno lamelo. Možnost barvanja po RAL barvni karti, lesnih imitacijah in strukturnimi barvami. Alu lamele s poliuretansko peno so dobavljive v 21 barvnih odtenkih, PVC lamele pa v 6 odtenkih.

Rolete zunanje vidne

Zunanja rolo omarica je izdelana iz visoko kakovostnega aluminija in je odporna proti zunanjim vremenskim vplivom. Nastavi se na zunanji del okna ali na prej za to pripravljeno preklado.

Standardna oblika je klasična ravna, možni pa sta tudi okrogla in pol okrogla oblika.

Zunanja rolo omarica je izdelana iz visoko kakovostnega aluminija in je odporna proti zunanjim vremenskim vplivom. Nastavi se na zunanji del okna ali na prej za to pripravljeno preklado. Standardna oblika je klasična ravna, možni pa sta tudi okrogla in pol okrogla oblika.

Zaupajte 65 letni tradiciji. Izberite Kosec Trade!