Senčila

Zakaj izbrati naša senčila?

Senčila spadajo med najpomembnejše elemente vsakega domovanja pa tudi drugih prostorov. Njihove primarne funkcije so zlasti naslednje: notranjost našega doma ščitijo pred radovednimi pogledi in soncem s škodljivimi ultravijoličnimi žarki ter preostalimi vremenskimi vplivi, hkrati pa tudi pred nadležnimi insekti in celo vlomilci. Senčila se zelo dobro obnesejo kot toplotna in zvočna izolacija, pomagajo pa nam tudi k zatemnitvi prostora, kadar koli si to zaželimo.

Zagotovo si vsak želi, da bi se v svojem domu počutil kar najbolje in najprijetneje, za kar lahko največ naredi kar sam – s premišljeno izbiro in postavitvijo vse notranje opreme, pa tudi s praktično in estetsko dovršeno zunanjostjo svojega doma. Skrbno izbrana senčila so naravnost nujna izbira, saj imajo poleg vseh prednosti tudi estetski pomen. Njihovih pozitivnih lastnosti je res obilo, zato je zdaj zadnji čas, da si jih omislite, če si jih slučajno še niste.

Vrste senčil iz naše ponudbe:

senčila

Zunanje žaluzije

Visoka kakovost. Odporna na vremenske vplive.

Notranje žaluzije

Estetsko preprečevanje vdora sončne svetlobe.

Rolete

Kvalitetna in učinkovita zaščita pred sončno svetlobo.

Screen rolo senčila

Dober toplotni izolator, za zunanjo in notranjo uporabo.

Plise senčila

Igra sončne svetlobe in barvnih odtenkov.

Tende/Markize

Veliko različnih izvedb tend in markiz.

Polkna

Zatemnitev in odbijanje vročine.

Povprašajte za ponudbo naših senčil

Imamo pester in širok izbor najrazličnejših vrst senčil, ki bodo zadovoljila še tako zahtevno stranko. S področja senčil smo pravi strokovnjaki, ki še za tako zapleten položaj najdemo rešitev, s katero ste zadovoljni. Obiščite nas v enem od salonov, še prej pa si na tej spletni strani oglejte vrhunske rešitve za zatemnitev prostorov in odbijanje vročine, ki so poleg vsega še estetsko zanimive na najvišji ravni. Z izpolnitvijo tega obrazca boste pridobili ponudbo z naše strani:

senčila

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.