Inles okna so vrhunska izbira za vaš dom

Inles okna so vrhunska izbira za vaš dom

Menjava ali vgradnja novih oken v našem domu je nakup, ki mora biti dobro premišljen in načrtovan. Okna morajo dobro tesniti, da ne čutimo prepiha, da privarčujemo pri ogrevanju in da se brezhibno odpirajo in zapirajo. Seveda so tudi estetski dodatek, zato je pomembno, da se res odločimo za kvalitetno izdelana okna.

Okna inles zagotovo spadajo mednje, saj imajo več kot 70 letno tradicijo in vam nudijo največ za vaš denar. Odlikujejo jih izdelava in materiali vrhunske kakovosti, popolno zadovoljstvo pa vam garantiramo tudi pri montaži. Inles okna so znana po izredni pestri izbiri, saj lahko praktično vsak najde nekaj zase; nudimo vam lesena okna inles, les/alu okna inles, pvc okna inles in aluminijasta okna inles. Zaposleni v našem podjetju Kosec Trade vam bodo strokovno svetovali o najprimernejši izbiri za vaš dom. Inles okna so brez dvoma najboljša odločitev, saj boste vašemu domu zagotovili ne le dobro toplotno in zvočno izolacijo, temveč tudi polepšan zunanji izgled, z njimi pa boste moderno zaokrožili notranjo ureditev – ne glede na izbran material.

Ne čakajte in nam čimprej pošljite povpraševanje ali pa nas pokličite; z veseljem smo vam na voljo!

inlse okna

INO 68

INO 68 je leseno okno aktualnega klasičnega dizajna iz naravnega obnovljivega materiala, ki bo poskrbel za domač občutek vašega doma.

alu les okna inles

ISO HA80 PUR

ISO HA80 PUR je leseno okno z vstavljeno sredico iz izolativne PUR pene, primerno za vgradnjo v boljše nizkoenergijske objekte.

inles okna pvc

CT 70 AS Classic

CT 70 AS Classic je PVC okno z modernim dizajnom, ki se odlično ujame s sodobno opremo skoraj vsakega prostora.

Lesena inles okna

Les je naravni material in je obnovljiv, ima pa specifične karakteristike, ki pri izdelavi zahtevajo posebno pozornost, znanje in izkušnje. Lesena inles okna so znana po svoji dolgoletni tradiciji, zato so izredno cenjena pri nas in tudi v tujini.

Les mora biti lepljen in ustrezno zaščiten, da ohrani vse karakteristike naravnega materiala in ostane odporen na vplive iz okolja. Lesena okna inles nam dajejo občutek topline, domačnost in nudijo prijetno bivalno klimo. Ne le to – les je tudi zelo dober zvočni in toplotni izolator. Gre za cenovno nekoliko dražjo investicijo, a je zaradi svojih lastnosti in naravnega videza vsekakor dobrodošla izbira za vaš dom.

lesena okna inles

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.