Tende in Markize

Tende in markize so odlična zaščita pred vremenskimi vplivi

V našem podjetju vam nudimo tende in markize vrhunske kakovosti, ki so na voljo v veliko različnih izvedbah (klasične, polkasetne in kasetne izvedbe). Različne vrste tend in markiz vam zagotavljajo, da bodo vaš balkon, terasa ali vrt dobro zaščiteni pred soncem in drugimi vremenskimi vplivi. Vaše bivanje zunaj bo udobno in prijetno; izbrana senčila vam ne bodo zagotavljala le prijetnega bivanja, temveč tudi estetsko popestritev vašega doma. Zagotavljamo vam namreč bogato izbiro različnih vzorcev in barv tkanine svetovno uveljavljenega proizvajalca Sattler. Barva ohišja je na voljo v klasičnih barvah (bela, bež, srebrna, antracit), lahko pa se odločite za barvanje ohišja v kakršno koli barvi po RAL barvni lestvici. Senčila, ki jih ponujamo v našem podjetju, so narejena iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na določene vremenske vplive. Gre za akrilna platna z UV zaščito, samočistilne poliester tkanine in posebno PVC Soltis tkanino, ki zagotavlja boljši pretok svetlobe.

Naše podjetje Kosec Trade je specializirano za prodajo in montažo stavbnega pohištva visoke kvalitete. Brez dvoma lahko zaupate naši dolgoletni – kar 65-letni tradiciji! Na vse tende in markize nudimo 7-letno garancijo! Za vse dodatne informacije o ponudbi so vam naši strokovnjaki z veseljem na voljo.

tende kosec trade

Izvedbe
Nudimo Vam veliko različnih izvedb tend in markiz (klasične, polkasetne in kasetne izvedbe omaric).

Tkanina
Velika izbira različnih barv in vzorcev tkanin svetovno priznanega proizvajalca Sattler.

Barve ohišja
Na voljo v standardnih barvah bela, srebrna, bež in antracit. Lahko pa se ohišja barva v katerokoli barvo po RAL barvni lestvici.

Markize ali tende so dobra izbira za senčenje teras, balkonov, gostinskih lokalov – primerne so praktično za kakršno koli senčenje zunaj. Gre za del zunanjega stavbnega pohištva, ki ustvarja prijetno razpoloženje, nudi zaščito pred soncem in skriva pred pogledi sosedov. Tip senčila je odvisen od tega, kakšno senčenje želimo – izbiramo lahko med klasičnimi, polkasetnimi ali kasetnimi sistemi, različnimi barvami platen in ohišja.

V primerjavi z ostalimi vrstami senčil so tende in markize obstojne dalj časa. Kakovostni materiali, iz katerih so narejene, pa vam zagotavljajo še daljšo življenjsko dobo. 7 letna garancija, ki vam jo nudimo, potrjuje to dejstvo.

Tende in markize

Garancija

Na tende in markize Vam nudimo kar 7 letno garancijo.

Materiali

Akrilna platna z UV zaščito, samočistilne tkanine iz poliestra in PVC Soltis tkanina, ki nudi večji pretok svetlobe in je odporna na vremenske vplive.

Zaupajte 65 letni tradiciji. Izberite Kosec Trade!

Klasične tende

So klasična senčila z vzmetnimi rokami in nosilno cevjo, na katero se navije platno. Konstrukcija je na voljo v beli, bež, srebrni ali antracit barvi, z doplačilom pa se da konstrukcijo pobarvati s katerim koli barvnim odtenkom po RAL barvni lestvici. Odvije in navije se jih ročno s pomočjo komandne palice. Če ima vgrajen elektromotor, pa se jo upravlja s pomočjo stikala oz. daljinskega upravljalca. Vsi motorji imajo lahko tudi pomično ročico, kar v primeru izpada električne energije omogoča ročno upravljanje s tendo.

Kasetne tende

So podobne klasičnim tendam, razlika pa je v tem, da je imajo kasetne tende tako konstrukcijo kot tudi navijalno cev s tkanino v celoti spravljeno v kaseto, s čimer so popolnoma zaščitene pred vremenskimi vplivi, kadar niso v uporabi. Na ta način znatno podaljšujemo življenjsko dobo celotne konstrukcije in tkanine.

 

tende

Markize

Gre za tende s pregibnim ostrešjem. Njihova lomljena oblika je odlična rešitev v primerih, ko imamo prostorske omejitve in ravna tenda ne bi mogla zadostno zasenčiti prostora. S tovrstno obliko pridobimo na višini prostora, saj za enak efekt ne potrebujemo strmega naklona ostrešja.

V naši bogati ponudbi tend in markiz boste zagotovo našli tudi idealno za vaš dom. Pri izbiri je potrebno vedeti, kakšne dimenzije vam ustrezajo, da boste vaš prostor dobro zaščitili pred škodljivimi UV sončnimi žarki. Če želite s senčilom doseči tudi zakritje pred neželenimi pogledi, bo pravilna izbira tende ali markize izpolnila tudi to pričakovanje.

Tovrstna senčila so namenjene tako pokrivanju teras, balkonov kot tudi manjših in večjih vrtov. Uporabne so tudi za pokritje prostora pred hišo, kjer parkirate avtomobile – na ta način nadomestite celo garažni prostor. Zato je pomembno pri izbiri vedeti, za kateri prostor bo tenda namenjena.

markize kosec

kvalitetne markize

tende visoke kakovosti

Najtežja izbira pa je zagotovo izbira oblike tende ali markize. Naša široka ponudba vam omogoča, da izbirate med tradicionalnimi, pa tudi polkasetnimi, kasetnimi ali navpičnimi tendami. Velika prednost kasetnih tend je v tem, da se jih da popolnoma pospraviti v kaseto in s tem zaščititi pred vremenskimi vplivi ter vlago.

Pri izbiri pa seveda ne smemo zanemariti estetskega učinka, ki ga imajo tende in markize na naš dom. Z izbiro primerne barve in oblike boste odlično popestrili zunanji izgled in poleg funkcionalnosti dosegli še privlačen videz zunanjega prostora.
Ne glede na to, za kateri tip senčila se boste odločili, vam bodo naša kvalitetna senčila zagotavljala udobje in prijetno preživljanje časa v senci, v kateri boste na vaši terasi ali balkonu z veseljem pili kavo in klepetali z družino in gosti. Tudi rastlinam, ki so na prostem, a rabijo zaščito pred močnimi sončnimi žarki, lahko na ta način zagotavljate potrebno senco, da bodo kar najbolje uspevale.

Naši usposobljeni sodelavci vam bodo pri odločitvi z veseljem pomagali in vam svetovali, tako da boste lahko brezskrbni glede svoje odločitve. Le visoko kakovostne tende in markize, ki so tudi kvalitetno vgrajene, vam bodo namreč nudile takšno zaščito, kot si jo želite in vam bodo služile zelo dolgo časa. Pokličite jih ali pa pošljite povpraševanje, naši svetovalci pa vas bodo kontaktirali v najkrajšem možnem času.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kakšna je razlika med klasično in kasetno tendo?

Tende so namenjene zagotavljanju sence in s tem dodatnega udobja. Kasetna tenda vsebuje omarico oziroma kaseto, ta pa omogoča varno shranjevanje tkanine ne glede na vremenske razmere. Tkanina se tako dlje časa obdrži, saj je varna pred dežjem, soncem in drugimi vplivi iz okolja. Klasične tende pa kasete nimajo, temveč se platno zgolj navije na nosilno cev. Zato je dobro, če takšno tendo pritrdimo pod obstoječo streho.

Kje lahko najdem res širok izbor tend?

Tende, ki jih najdete v podjetju Kosec tim, so vam na voljo v številnih različnih izvedbah. Poleg same zasnove lahko izbirate med barvami ohišja in tkanine, seveda pa so vam na voljo tudi različni vzorci tkanine. Prepričani smo, da boste pri tako širokem izboru kmalu našli tendo, ki se bo tudi estetsko zelo lepo podala svoji okolici.

5/5 - (2 votes)