Lesena okna

Zakaj izbrati naša lesena okna?

Naše podjetje Kosec tim d.o.o. je pooblaščeni prodajalec za izdelke podjetja Inles d. d., enega vodilnih slovenskih proizvajalcev stavbnega pohištva s priznano kakovostjo in dolgoletno tradicijo. Naše podjetje je specializirano za prodajo in montažo oken, vrat in senčil.

Lesena okna, ki jih boste našli v naši ponudbi so klasičnega dizajna, narejena iz naravnega obnovljivega materiala, ki v vašem prostoru zagotavlja prijetno bivalno okolje in ustvarja občutek domačnosti.

Naša lesena okna so primerna za vgradnjo v novozgrajene ali obnovljene nizkoenergijske objekte. V podjetju smo lesena okna z vidika toplotnih karakteristik konstrukcijsko in oblikovno optimizirali in dosegli, glede na primerljive proizvode na trgu, najboljšo toplotno prehodnost okna do Uw = 0,84W/m2K. To vam omogoča, da pridobite nepovratne finančne spodbude Ekosklada RS katerega zahteva je toplotna prehodnost okna Uw= 1,1 W/m2K ali manj.

Na voljo so lesena okna v vrstah smreke, bora, macesna, merantija, hrasta in modificiranega lesa smreke. 

lesena okna

INO 68

INO 68 je leseno okno aktualnega klasičnega dizajna iz naravnega obnovljivega materiala, ki bo poskrbel za domač občutek vašega doma.

leseno okno

INO 80

INO 80 je naravno nizkoenergijsko okno  z najboljšimi toplotnimi karakteristikami glede na primerljiva okna.

INO-92-2-scaled

INO 92

INO 92 je masivno energijsko varčno okno, ki je primerno za vgradnjo v boljše nizkoenergijske objekte.

Kvaliteta naših izdelkov in storitev

Kupci boste v naši celoviti ponudbi vedno našli izdelke, ki po kakovosti sodijo v najvišji razred. Nudimo vam vso potrebno strokovno pomoč pri izbiri in kvalitetno montažo izbranih izdelkov. Pomembno nam je, da svoje delo opravljamo korektno, kar dosegamo tako, da se držimo predpisanih rokov ter vseh ostalih dogovorov z našimi strankami. V veselje nam je, da se kupci čedalje bolj pogosto vračajo k naravnemu materialu lesu, saj jim lahko na tem področju zagotovimo produkte vrhunske kakovosti.

Naši kupci z nakupom Inlesovih lesenih oken pridobijo zares visoko kakovost izdelkov, ki so cenjeni tako pri nas doma, kot tudi v tujini. Samo kvalitetna lesena okna so tista, ki vam bodo služila dolga leta. Lesena okna cena je v primerjavi s tem, kakšno kvaliteto in obstojnost proizvodov boste dobili postavljena popolnoma pravilno. Lesena okna izdelujemo s pomočjo najkvalitetnejših materialov, na povsem prenovljeni proizvodnji liniji.  Našim kupcem omogočamo tudi strokovni servis ter pomoč med samo uporabo.

INO-92-2-scaled-1

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.