Naš pristop

Kosec tim - profesionalno in kakovostno!

Naše načelo

Kakovost je vedno na prvem mestu, saj lahko le kakovostni izdelki, ki so tudi pravilno in kvalitetno vgrajeni, vaš dom naredijo tak, kot si ga želite, da vam služi dolga leta.

Zadovoljne stranke

Pravo ogledalo našega uspeha so naše stranke, saj nam prav njihovo zadovoljstvo in pa ljudje, ki k nam pridejo po priporočilu drugih kažejo, da smo na pravi poti.

Fleksibilnost

Kot podjetje smo zelo fleksibilni, kar se tiče različnih opcij izdelav. Strankam vedno ponudimo različne možnosti, kljub temu da določenih izvedb ni na tržišču jih poizkusimo razviti in se s tem čim bolj približati željam strank. Vedno se trudimo najti rešitev, s katero bodo naše stranke maksimalno zadovoljne.

Spoštujemo dogovore

Strogo se držimo predpisanih rokov in dogovorov, ki so sklenjeni z našimi kupci. Odprti smo tudi za novosti, ki jih prinaša moderna arhitektura, še vedno pa znamo izvesti storitev tudi na tradicionalni način.

Hitra pomoč

Imamo dva prodajna salona, kjer nas lahko obiščete in si ogledate ter preizkusite nekatere razstavne modele. Z veseljem vam bomo pri tem svetovali in pomagali pri izbiri za vas najboljših izdelkov, ki vam jih bo naša ekipa hitro in kakovostno vgradila.