Alu Les okna

Modernost in klasika v enem – Alu les okna

Vgradnja ali zamenjava oken predstavlja pomemben del gradnje ali prenove stanovanjskega objekta. Vgradimo jih za več deset let, zato je pred nakupom treba dobro premisliti, kakšna izbrati. Seveda je pri tem ključna kakovost proizvoda, upoštevati pa je potrebno tudi vrsto gradnje in njeno arhitekturno zasnovo. Alu les okna združujejo kvaliteto, udobje in obstojnost, zaradi svoje dvojne konstrukcije pa imajo zmožnost učinkovite toplotne izolacije objekta, zato so primerna tako za sodobne kot klasične zgradbe. Alu les okna, ki jih nudimo v našem podjetju, bodo zadovoljila vsa vaša pričakovanja, naši strokovnjaki pa vam bodo s strokovnim in zanesljivim pristopom pomagali pri izbiri najustreznejših glede na vaše želje in potrebe.

alu les okna

INO HA80

INO HA80 je moderno les/aluminij okno, ki od zunaj nudi visoko odpornost, znotraj pa ustvari pridih domačnosti.

alu les okna kosec trade

ISO HA80 PUR

ISO HA80 PUR je leseno okno z vstavljeno sredico iz izolativne PUR pene, primerno za vgradnjo v boljše nizkoenergijske objekte.

les alu okna INO 110 plus

INO 110 Plus

INO 110 Plus masivno nizkoenergijsko okno je primerno za vgradnjo v boljše nizkoenergijske objekte. Visoko kakovostna okna za vsak dom.

les alu okna iso 110 ef plus

ISO 110 Ef Plus

ISO 110 Ef Plus je certificiran proizvod na inštitutu Pasivhaus v Darmstadtu in kot tak primeren za vgradnjo v pasivne objekte.

Kaj odlikuje alu les okna?

Les alu okna odlikuje kombinacija naravnega in trajnega materiala, ki nudi odlično toplotno in zvočno zaščito. V njih sta združeni funkcionalnost in estetskost, kar je prepričalo že mnogo naših kupcev. Videz zunanje strani okna iz aluminija lahko prilagodite fasadi, videz notranje strani iz lesa pa notranji opremi. Izberite alu les okna našega podjetja, saj bo z njimi vaše bivanje prijetno, trajnost in vzdržljivost materialov pa bo zagotovila njihovo dolgo življenjsko dobo. Pri tem vam bo svetovala naša izkušena ekipa, zato že danes poskrbite za energetsko učinkovitost in estetski videz vašega doma.

kvalitetna alu les okna

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.