Polkna

Zakaj je priporočljivo uporabljati polkna?

Kaj je lepšega kot nekaj sproščenih minut v popolnem udobju svojega doma, kjer se lahko skrijete pred radovednimi pogledi sosedov in neposrednimi ter škodljivimi sončnimi žarki? Pomemben element, ki predstavlja stik zunanjosti z notranjostjo, so okna, na katera moramo nujno namestiti senčila.

Ne veste, katera izbrati? Polkna ustvarjajo prijetne občutke topline in domačnosti, hkrati pa so izredno praktična in, nenazadnje, estetsko dovršena. Kot taka lahko na kar najlepši način zaokrožijo videz našega domovanja ter ga naredijo še lepšega in prijetnejšega. Polkna spadajo med tradicionalne sisteme zaščite in zatemnitve notranjih prostorov, ravno zaradi dolge tradicije pa ohranjajo izredno priljubljenost tudi v sodobnem času. Z leti napredka so polkna postala element, ki se poda skorajda vsaki vrsti objekta, saj zaradi visoke estetske ravni polepša pročelje prav vsake zgradbe.

Bi radi v svoj dom vnesli nekaj tradicije, dovršenega stila in kakovosti, ki lahko popolnoma zatemni vsak prostor? Potem so polkna zagotovo najboljša izbira. Z našo pomočjo boste svoj dom učinkovito zaščitili tudi toplotno, saj so znana kot odličen izolator. Skupaj bomo našli rešitev za še tako zahtevne in specifične potrebe, saj smo skupina izkušenih strokovnjakov z znanji na vrhunski ravni, ki ga ves čas le še izpopolnjujemo in dopolnjujemo.

polkna

Aluminijasta

Aluminijasta polkna so edinstveno senčilo, ki ima veliko funkcionalno vrednost.

polkna iz lesa

Lesena

Lesena polkna dajo vašemu domu edinstven zunanji izgled, ki se sklada z naravo.

Prednosti uporabe polken

Razlogi zanje so neverjetno preprosti in jih ni prav nič težko našteti. Naj jih navedemo le nekaj. Mnogim veliko pomeni estetski videz doma. Polkna imajo neverjetno dekorativno funkcijo, ki je preprosto ne morete spregledati in se dobro obnese v vseh arhitekturnih rešitvah. Za specifične potrebe je na voljo pestra barvna lestvica, ki jo lahko prilagodite okolju, v katerem bivate, in seveda tudi svojemu okusu. Pripravite se na zavidljive poglede sosedov in mimoidočih!

Polkna, še posebej lesena, v dom prinesejo nekaj narave, h kateri se v natrpanem vsakdanjiku tako radi vračamo, hkrati pa nudijo tudi odlično dodatno protivlomno zaščito. Dober razlog za to senčilo je seveda tudi zaščita oken pred vremenskimi razmerami, kot so neposredna sončna svetloba s škodljivimi ultravijoličnimi žarki, padavine in velike temperaturne spremembe, ki lahko vplivajo na vzdržljivost ter življenjsko dobo oken. S polkni lahko prostor senčimo in hkrati zračimo, kar je še en velik plus.

In še nekaj: polkna so dobesedno ves čas v trendu! Z njimi zagotovo ne morete zgrešiti, zato še danes preverite našo ponudbo.

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.