ALU okna

Sodobna ALU okna, ki jih boste želeli imeti!

V našem podjetju, ki ima že dolgoletno tradicijo, saj smo na trgu že skoraj dvajset let, smo, poleg drugega, specializirani tudi  za prodajo in vgradnjo stavbnega pohištva, torej oken in vrat. Glavno vodilo pri našem delu so že vse od začetka visoka kakovost izdelkov ter storitev, ki jih nudimo, in zadovoljstvo naših strank, zato bomo za vas vedno poskrbeli, da boste dobili kakovostna ALU okna.

Pri nas boste lahko nabavili okna vseh vrst, saj prodajamo okna iz vseh vrst materialov. Tako boste pri nas našli lesena okna, PVC okna, ALU okna in okna, ki so kombinacija več materialov, in sicer lesa in aluminija ali pa PVC in aluminija.

Vsaka vrsta ima določene prednosti, seveda pa je od potreb in želja kupca odvisno, katera okna bo vgradil v svoj dom. Našim kupcem pri izbiri ustreznih oken nudimo tudi strokovno svetovanje in pomoč in vedno prisluhnemo vsem njihovim željam. Pri nas kupljena ALU okna vam tudi hitro in strokovno vgradimo.

alu okna

AWS 75.SI+

Okno ima dolgo življenjsko dobo in omogoča uporabo brez premazovanja in z enostavnim nezahtevnim vzdrževanjem.

Aluminijasta okna – ALU okna so okna prihodnosti, saj so sodobnih oblik in moderne izvedbe. Njihove prednosti pred drugimi vrstami oken so v njihovi dolgi življenjski dobi, saj so izredno trpežna in odporna na vremenske vplive. Narejena so tako, da zagotavljajo dobro toplotno in tudi zvočno izolacijo. Njihova prednost je tudi v enostavnem vzdrževanju. Ne zahtevajo premazovanja, zadostuje le občasno brisanje, saj je  površina ALU oken lakirana.

Preden boste izbrali prava okna za vas, torej ALU okna, si morate odgovoriti na vsaj nekaj vprašanj.

Zakaj izbrati ALU okna?

ALU okna, kot že rečeno, imajo dolgo življenjsko dobo, saj so narejena iz vrhunskih materialov, ki so odporni na ekstremne vremenske vplive, tako jim do živega ne prideta niti mraz niti vročina. Takšnih oken vam zagotovo ne bo potrebno kmalu menjati.

Kakšne vrste ALU oken vam nudimo?

 

Aluminijasta okna

Ta okna so narejena v celoti iz visokokakovostnega aluminija. Vsebujejo izolativno peno, ki oknu daje visoko stabilnost, odlično toplotno in zvočno izolacijo. Profili so lahko zelo tanki, zato je steklena površina okna velika, posledica česar je veliko svetlobe v vašem prostoru.

 

ALU/les okna

ALU okna, ki so kombinirana z materialom lesa, so okna, ki jih boste kupili, če želite, da bi imela notranjost vašega prostora pridih domačnosti in topline. ALU/les okna so namreč na zunanji strani iz aluminija, notranja stran okna pa je iz lesa. Izbirate lahko med več barvnimi odtenki aluminija in več vrstami lesa. No voljo so okna iz lesa smreke, hrasta, macesna, meratija in bora.

 

PVC/ALU okna

PVC/ALU okna so okna, ki so narejena iz kombinacije materialov – PVC in aluminija. To so sodobna okna z odlično toplotno in zvočno izolacijo in dolgo življenjsko dobo. Tako kot aluminijasta okna in ALU/les okna tudi PVC/ALU okna omogočajo dvojno ali trojno zasteklitev, kar še poveča njihovo neprepustnost za mraz in hrup.

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovanjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.