Predstavitev in zgodovina

Kosec tim - vrhunska oprema doma

Naša glavna storitev je prodaja in montaža zunanjega stavbnega pohištva v najrazličnejših oblikah (pvc, les, les/alu, alu). V kombinaciji z zunanjim stavbnih pohištvom ima naše podjetje v prodaji tudi najrazličnejša senčila, tako zunanja kot notranja. Našim kupcem nudimo tudi notranje in zunanje police iz različnih materialov.

Ob nakupu naših oken in senčil nudimo tudi  demontažo starih izdelkov, montažo novih izdelkov in zaključna zidarska dela. S tem dosežemo prvotni izgled pred samim posegom.

Naše podjetje se ukvarja tudi z izdelavo notranje opreme in notranjih vrat. Tudi na tem področju se želimo čim bolj razvijati in kupcem ponuditi kvalitetno izdelane izdelke.

Okna

Okna

Vrata

Vrata

Senčila

Senčila

Dodatki

Dodatki

O nas

V podjetju Kosec tim, ki deluje od leta 2001, smo specializirani za prodajo in montažo oken, vrat in senčil v najrazličnejših oblikah (pvc, les, les/alu, alu). Smo pooblaščeni prodajalec za izdelke podjetja Inles d.d., slovenskega proizvajalca stavbnega pohištva z priznano kakovostjo in dolgoletno tradicijo. Poleg oken in vrat nudimo tudi širok izbor različnih vrst senčil, okenskih polic in ostalih dodatkov.

Velik poudarek dajemo na kakovost ter strokovno montažo. Z dolgoletnim poslovanjem in znanjem zagotavljamo inovativne rešitve, ki so prilagojene vsakemu posameznemu kupcu!

V podjetju Kosec tim smo fleksibilni in vedno najdemo rešitev, ki ustreza željam naših kupcev. Vedno smo odprti za novosti, ki jih prinaša moderna arhitektura, še vedno pa znamo izvesti storitev tudi na tradicionalni način. Popolnoma se prilagodimo željam naših kupcev. Predvsem pa vedno želimo da je kakovost na prvem mestu, saj le takšni izdelki omogočajo dolgoročno uporabo in zadovoljstvo strank.

Poslanstvo

Naš namen je strankam ponuditi kakovostne izdelke in strokovno montažo, saj le na takšen način bodo naše stranke dobile kar si zares zaslužijo. Zato smo v našem podjetju začeli razmišljati tudi v smeri opreme notranjih prostorov. Posledično smo začeli izdelovati tudi notranjo opremo in notranja vrata, da lahko strankam ponudimo čim bolj celovito ponudbo in s tem manj različnih izvajalcev na objektu.

Vizija

Naše načelo je, da je kakovost vedno na prvem mestu, saj lahko le kakovostni izdelki, ki so tudi pravilno in kakovostno vgrajeni, naredijo dom tak, kot si ga stranke želijo in jim služi dolga leta. Naše podjetje se želi v prihodnje čim bolj uveljaviti tako na slovenskem trgu, kot tudi morda na območju bivše juge. Vsekakor želimo razširiti celotno ponudbo in strankam ponuditi čim več različnih opcij.