KVALITETA ZAGOTOVLJENA

Kupec bo v naši celoviti ponudbi vedno pridobil izdelek najvišje kvalitete, strokovno pomoč ter kvalitetno montažo. Naš cilj je čim bolj ustreči stranki, kolikor je to le mogoče. Vedno pa se trudimo najti ustrezno rešitev/izvedbo, ki si jo zaželi naš kupec.

OKNA

Naši kupci z nakupom Inlesovih oken pridobijo najvišjo kvaliteto izdelkov, ki so cenjeni tako doma, kot tudi v tujini. Zavedamo se, da bodo le kvalitetni izdelki strankam služili dolga leta. Pri izdelavi oken se uporabljajo najbolj kvalitetni  materiali na povsem prenovljeni proizvodnji liniji najvišjega nivoja. Kupcem pa omogočamo tudi strokovni servis in pomoč med samo uporabo.

OPREMA IN VRATA

Pri izdelavi notranje opreme in notranjih vrat uporabljamo kvalitetne materiale, saj le kvalitetni material omogoča dolgo življenjsko dobo izdelka. Proizvodnja temelji na najnovejših CNC strojih za obdelavo lesa. Trudimo se, da ohranjamo visoko kvaliteto naših izdelkov. Prednost pri sami izdelavi notranje opreme in notranjih vrat je v tem, da je vse narejeno po merah in je na voljo veliko različnih možnosti izvedb. Ponujamo tudi skoraj neomejene možnosti raznih detajlov in dodatkov, ki si jih lahko zamisli sam kupec.

SENČILA IN POLICE

Za vse vrste senčil in polic na prvem mestu izpostavljamo kvaliteto in kakovost izdelkov, kljub nekoliko višji ceni. Gre za različne dobavitelje senčil in polic s katerimi že dolga leta poslovno sodelujemo in vemo, da so znani po prilagodljivosti in pa predvsem po kvaliteti njihovih izdelkov.

STROKOVNI KADER
Pri podjetju Kosec tim smo družbeno odgovorni in zaposlujemo zaupanja vredne ter motivirane strokovnjake, ki kvalitetno opravljajo svoje delo.