Lesena okna in vrata

Sinonim za kakovost in vzdržljivost – lesena okna in vrata

Okna in vrata so elementi, ki zaokrožijo celotno podobo vašega doma. Kaj je lepšega, kot zjutraj ujeti sončni vzhod skozi estetsko dovršena okna, ali vsako popoldne ob vrnitvi iz službe stopiti skozi vhodna vrata, ki poosebljajo toplino doma, hkrati pa dodajo piko na i zunanjemu izgledu hiše? Vse to vam omogočajo lesena okna in vrata našega podjetja, kjer lahko iz pestrega nabora izberete tista, ki bodo kar najbolje zadovoljila vaša pričakovanja. Izkoristite karakteristike lesa in v svojem domu pričarajte sproščen prostor za bivanje. Les kot naraven in ekološki material je eden ključnih argumentov kupcev, ki se odločijo za lesena okna in vrata. Klasičen dizajn lesenih oken dopolnite z elegantnimi in prefinjenimi ali tradicionalnimi linijami vrat ter ustvarite vrhunsko celostno podobo vašega bivališča.

lesena okna in vrata

LESENA OKNA

Kvalitetna lesena okna aktualnega klasičnega dizajna iz naravnega obnovljivega materiala, ki bo poskrbel za domač občutek vašega doma.

lesena okna in vrata visoke kakovosti

LESENA VRATA

Naravna in nizkoenergijska okna  z najboljšimi toplotnimi karakteristikami glede na primerljiva okna.

Naša lesena okna in vrata odlikuje kakovostna izdelava iz različnih vrst lesa, naravnega in obnovljivega materiala, ki bo vašemu domu dodal pridih domačnosti in povezanosti. Utečena ekipa strokovnjakov je pripravljena, da z veseljem odgovori na vsa vprašanja in vam pomaga na poti do končnega zadovoljstva. Oglejte si našo ponudbo na spletu, pošljite povpraševanje in nas obiščite v enem od salonov, kjer bomo skupaj našli rešitev. Izberite kvalitetno izdelavo, odlično toplotno izolativnost, estetsko konstrukcijo in privlačen zunanji izgled ter z lesenimi okni in vrati našega podjetja nadgradite svoj dom.

lesena vrata

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.

  Zakaj izbrati lesena okna in vrata?

  Pri gradnji ali prenovi hiše predstavlja nakup stavbnega pohištva nezanemarljiv strošek, zato je treba dobro premisliti o vseh prednostih in slabostih posameznih vrst oken in vrat. Lesena okna in vrata prinašajo naslednje prednosti:

  • Kvaliteta materiala

  Les je naraven material in ta argument privlači večino kupcev, ki se odločijo za lesena okna in vrata. Je material, ki predstavlja stik z naravo, material, ki diha, hkrati pa s svojimi lastnostmi zagotavlja kakovost, ki se odraža v dolgi življenjski dobi oken in vrat. V naši ponudbi boste našli lesena okna iz lesa bora, smreke, macesna, hrasta, merantija in modificiranega lesa smreke, naši strokovnjaki pa vam bodo pomagali, da boste glede na svoje želje in potrebe izbrali najboljše zase. Lesena okna in vrata, ki jih nudimo, sodijo v najvišji razred kakovosti in so cenjena tako doma kot v tujini. Tudi cena teh izdelkov je postavljena sorazmerno s kvaliteto in obstojnostjo končnih proizvodov. Vzdržljivost materiala je zaradi kakovostne proizvodnje dolgotrajna, zato boste dolgoročno zagotovo privarčevali nekaj denarja, saj se z večjo kvaliteto materiala niža tudi potreba po servisiranju in obnavljanju lesenih oken in vrat.

  • Toplotna prehodnost

  Naša lesena okna in vrata odlikuje izjemna izolativna zmožnost, kar pomeni, da pozimi ne boste izgubljali toplote v prostorih, poleti pa ta vanje ne bo mogla vdreti in segrevati ozračja. Les je namreč odličen toplotni izolator, zato dobro prenaša razlike in nihanja v temperaturah. Okna so konstrukcijsko in oblikovno zasnovana tako, da glede na primerljive izdelke na trgu dosegajo najboljšo toplotno prehodnost. Podobno velja za lesena vrata, ki poleg privlačnega dizajna poskrbijo, da se energija za segrevanje ali hlajenje ne bo po nepotrebnem izgubljala in prehajala nazaj v okolje, vi pa boste zmanjšali stroške ogrevanja.

  • Vpliv na okolje

  Prednost izdelkov iz lesa je, da so tudi po končani uporabi prijazni do okolja, saj ne sodijo med nevarne odpadke. Ko odslužijo svojemu namenu, se les razgradi ali se uporabi kot surovina v drugih nadaljevalnih procesih in zato lesena okna in vrata ne predstavljajo negativnega vpliva na okolje. Danes se namreč vse bolj zavedamo pomena varstva okolja in varčevanja z energijo, zato nakup lesenega stavbnega pohištva spodbujajo tudi različne subvencije, s pomočjo katerih si lahko deloma povrnete stroške nakupa oken in vrat iz tega trajno obnovljivega materiala.

  • Izgled

  Nenazadnje na odločitev o nakupu lesenih oken in vrat vpliva tudi njihov izgled, ki privlači s svojo naravno podobo. Lesena okna in vrata omogočajo prvinski stik z naravo, s svojo teksturo in barvo lesa pa na edinstven način zaznamujejo vaš dom.  Vsaki hiši dajo individualen pečat, zaradi česar bo vaša hiša gotovo tista, ki bo v soseski najbolj izstopala. Ne glede na to, ali se odločite za moderno ali nekoliko bolj tradicionalno različico oken in vrat, les je tisti, ki  bo celotno podobo dvignil na nov nivo ter ustvaril videz prave umetnine.

  Vzdrževanje lesenih oken in vrat

  Če želite, da vam bodo lesena okna in vrata služila kar najdlje, morate zanje poskrbeti z ustreznim vzdrževanjem in zaščito. Za optimalno vzdrževanje povprašajte našo strokovno ekipo, ki vam bo priporočila najboljše načine za vzdrževanje. Zunanje površine oken in vrat so namreč izpostavljene raznolikim vremenskim vplivom, prahu, industrijskim plinom in dimu. Zato jih čistite s primernimi čistilnimi in negovalnimi ter jih nato z zaščitnimi sredstvi zaščitite še pred vremenskimi in drugimi vplivi. Ne pozabite niti na vzdrževanje okovja oken in vrat, ki mora biti pravilno nastavljeno. Enkrat letno naoljite tečaje in redno menjujte tesnila, s čimer poskrbite za učinkovito toplotno prehodnost.

  Lesena okna in vrata so najboljša izbira, če želite trajno kakovost skupaj z estetskim izgledom in funkcionalnostjo. Strokovnjaki našega podjetja so vam vedno na voljo za posvet o tem, katera okna in vrata izbrati. Nudimo vam produkte odlične kakovosti, strokovno svetovanje in servis, da bo vaše bivanje prijetno in kvalitetno, vaša hiša pa bo izstopala iz množice.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Zakaj izbrati les?

  Les je material, ki ga odlikujejo številne uporabne in funkcionalne prednosti. Je izredno kakovosten in vzdržljiv naraven in ekološki material, ki diha. Prav tako pa ima ta edinstven material zelo dobre izolacijske lastnosti, na račun katerih boste lahko pri ogrevanju prihranili kar nekaj denarja. Les vašemu domu daje pridih domačnosti, s svojimi številnimi prednostmi pa izboljša samo funkcionalnost vašega bivanja.

  Katere lastnosti lesenih oken in vrat najbolj prepričajo?

  Lesena okna in vrata se, zahvaljujoč temu edinstvenemu materialu, ponašajo z izredno kvaliteto, toplotno prehodnostjo in popolnoma škodljivemu vplivu na okolje. Poleg vsega naštetega pa so tudi izredno privlačnega izgleda, stilsko dovršena in pomembno vplivajo na končni izgled vašega doma.

  Ali so lesena okna in vrata večna?

  Vsekakor lahko trdimo, da je les trajnostni material, okna in vrata narejena iz njega pa imajo izredno dolgo življenjsko dobo. A tako kot vsak naravni material, je tudi les potrebno negovati in vzdrževati. Zunanjost oken je potrebno čistiti s primernimi čistili in negovalnimi sredstvi. Vsake toliko pa morate uporabiti tudi zaščitna sredstva. Tako se boste izognili škodljivim vremenskim vplivom. Vzdrževati je potrebno tudi okovja oken in vrat - enkrat letno naoljite tečaje in redno menjujte tesnila.

  5/5 - (2 votes)