PVC okna

Zakaj izbrati naša PVC okna?

Okna so eden ključnih elementov hiše, saj varujejo pred vplivi iz zunanjega okolja in nihanjem temperature skozi celotno leto, zato morajo biti res najvišje kakovosti. Pri obnovi ali gradnji objekta se stranke dandanes najpogosteje odločajo za PVC okna; gre namreč za enega najbolj vzdržljivih materialov. Okna PVC so izdelana iz plastičnih profilov in zagotavljajo izjemno dobro zvočno in toplotno izolacijo, varnost, obstojnost ter so enostavna za vzdrževanje.

Strokovnjaki v podjetju Kosec tim vam vrhunsko kvaliteto, strokovnost in zanesljivost garantiramo na vsakem koraku. Naša PVC okna ustrezajo slovenskim in evropskim standardom, zato bodo poskrbela za vaše zadovoljstvo in vam služila dolgo, dolgo časa. Na voljo so v različnih dimenzijah, barvah in oblikah, izbirate pa lahko tudi med mnogimi tipi stekel in okvirov, ki so odporna proti praskam, zaradi česar bodo PVC okna vrsto let izgledala kot nova. Ne bodo le poskrbela za nižje stroške ogrevanja , temveč tudi za lep, estetski videz bivalnih prostorov in zunanjosti objekta.

pvc okna

CT 70 AS Classic

CT 70 AS Classic je PVC okno z modernim dizajnom, ki se odlično ujame s sodobno opremo skoraj vsakega prostora.

LivIng MD-1

Living MD

Living MD je moderno PVC okno z oglatim videzom, primerno za vgradnjo v boljše nizkoenergijske in celo pasivne objekte.

pvc okna alu inside

SI 82 Alu Inside

SI 82 Alu Inside je energijsko varčno okno primerno za vgradnjo v boljše, sodobnejše nizkoenergijske objekte.

PVC okna cenik

Iskalna fraza ”PVC okna cenik” vas je z razlogom pripeljala na stran podjetja Kosec tim, saj boste pri nas v skladu z vašimi željami po zelo ugodnih cenah dobili kvalitetna PVC okna. Cenik in vse ostale informacije vam bodo naši svetovalci z veseljem posredovali, vi samo izpolnite obrazec za povpraševanje ali pa nas enostavno pokličite.

Eden od bistvenih elementov, ki varujejo objekt pred vremenskimi vplivi in spremembami temperature, so ravno okna. Pvc je material, ki ga ljudje večinoma izberejo pri gradnji ali obnovi hiše ali drugega objekta, saj gre za odlično razmerje med izolacijskimi lastnostmi, ceno in kvaliteto.

pvc okna cenik

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

    Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.