PVC okna

Zakaj izbrati naša PVC okna?

Okna so eden ključnih elementov hiše, saj varujejo pred vplivi iz zunanjega okolja in nihanjem temperature skozi celotno leto, zato morajo biti res najvišje kakovosti. Pri obnovi ali gradnji objekta se stranke dandanes najpogosteje odločajo za PVC okna; gre namreč za enega najbolj vzdržljivih materialov. Okna PVC so izdelana iz plastičnih profilov in zagotavljajo izjemno dobro zvočno in toplotno izolacijo, varnost, obstojnost ter so enostavna za vzdrževanje.

Strokovnjaki v podjetju Kosec tim vam vrhunsko kvaliteto, strokovnost in zanesljivost garantiramo na vsakem koraku. Naša PVC okna ustrezajo slovenskim in evropskim standardom, zato bodo poskrbela za vaše zadovoljstvo in vam služila dolgo, dolgo časa. Na voljo so v različnih dimenzijah, barvah in oblikah, izbirate pa lahko tudi med mnogimi tipi stekel in okvirov, ki so odporna proti praskam, zaradi česar bodo PVC okna vrsto let izgledala kot nova. Ne bodo le poskrbela za nižje stroške ogrevanja , temveč tudi za lep, estetski videz bivalnih prostorov in zunanjosti objekta.

pvc okna

CT 70 AS Classic

CT 70 AS Classic je PVC okno z modernim dizajnom, ki se odlično ujame s sodobno opremo skoraj vsakega prostora.

LivIng MD-1

Living MD

Living MD je moderno PVC okno z oglatim videzom, primerno za vgradnjo v boljše nizkoenergijske in celo pasivne objekte.

pvc okna alu inside

SI 82 Alu Inside

SI 82 Alu Inside je energijsko varčno okno primerno za vgradnjo v boljše, sodobnejše nizkoenergijske objekte.

PVC okna cenik

Iskalna fraza ”PVC okna cenik” vas je z razlogom pripeljala na stran podjetja Kosec tim, saj boste pri nas v skladu z vašimi željami po zelo ugodnih cenah dobili kvalitetna PVC okna. Cenik in vse ostale informacije vam bodo naši svetovalci z veseljem posredovali, vi samo izpolnite obrazec za povpraševanje ali pa nas enostavno pokličite.

Eden od bistvenih elementov, ki varujejo objekt pred vremenskimi vplivi in spremembami temperature, so ravno okna. Pvc je material, ki ga ljudje večinoma izberejo pri gradnji ali obnovi hiše ali drugega objekta, saj gre za odlično razmerje med izolacijskimi lastnostmi, ceno in kvaliteto.

pvc okna cenik

POVPRAŠAJTE ZA PONUDBO

Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času.

  Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za povraten kontakt, ter se hranijo v skladu z GDPR.

  Prednosti, ki jih nudijo PVC okna:

  • stabilnost in trdnost,
  • odlična zvočna in toplotna izolativnost,
  • material ni vnetljiv oziroma ne gori,
  • enostavno čiščenje ter vzdrževanje,
  • daljša življenjska doba,
  • bogata izbira različnih barv in dekorjev, ki se prilagajajo vašemu domu,
  • možnost recikliranja,
  • okna PVC so dobra varnostna zaščita.

  okna pvc

  Kaj je potrebno vedeti pred nakupom oken?

  Naredimo si načrt, katero vrsto oken želimo imeti, kako se morajo odpirati, kakšno barvo bi izbrali in kolikšen bo obseg dela pri menjavi. Ker gre za finančno bolj zahteven nakup, je vsekakor potrebno dobro premisliti o izbiri proizvajalca in izvajalca del, saj gre za dolgoročno investicijo. Če boste izbrali PVC okna našega podjetja Kosec Trade, boste lahko brezskrbni glede vaše odločitve, saj bomo izdelali kakovostno stavbno pohištvo ter strokovno in profesionalno vgradili v vaš objekt vgradili vrhunsko izdelana PVC okna. Cenik dobite neposredno ob povpraševanju.

  Izolativnost

  Okna PVC nudijo odlično toplotno izolativnost, ki je nujno potrebna ne glede na to, ali gre za večstanovanjsko stavbo s skupnim ogrevanjem, za obnovo starejše hiše ali za gradnjo nove, energetsko pasivne hiše. Zato vedno velja izbrati preverjenega izvajalca, saj boste na ta način prihranili zelo veliko pri stroških ogrevanja. Tukaj lahko prihranite kar do 50% stroškov, ekonomični efekt pa bo viden v daljšem obdobju. Pri tem ne gre le za material, temveč tudi za strokovnost vgradnje. Široki profili okna omogočajo, da se odločite za večslojno steklo, ki ravno tako pripomore k boljšim izolacijskim lastnostim. Termopan steklo, ki je lahko dvoslojno ali troslojno, je zatesnjeno s trajno tesnilno maso in medstekelnim distančnikom. Kljub vsem vrhunskim lastnostim pa si boste lahko vseeno privoščili PVC okna; cenik vam bomo posredovali ob povpraševanju. Izolativnost se meri z Uw vrednostjo, pri čemer vam bodo naši strokovnjaki ravno tako svetovali najbolj optimalno izbiro glede na vaše želje.

  Zelo pomembno je, da debeline zunanje stene profila ustrezajo standardom po določenih klasifikacijah, preskusnih metodah in konstrukcijskih zahtevah – DIN EN ISO 1163 PVC-U, EDLP 078-25-28. Naša pvc okna imajo tudi jeklene ali aluminijaste ojačitve, ki so zaščitene proti koroziji in privite z nerjavečimi vijaki. Jeklena ojačitev nudi večjo stabilnost PVC okna. Cenik obsega veliko različnih izvedb, tako da je za točno ceno želenih oken in izvedbe najbolje direktno povprašati kar naše strokovnjake.

  Katere barve so na voljo za okna PVC

  Obstajajo trije različni profili:

  • beli, ki je brez nanosa barve ali folije,
  • foliran profil, kjer je dodana barva ali dekoracija; folija je zelo obstojna, relativno ugodna in odporna na vremenske razmere ter UV žarke,
  • barvan profil, kjer je dodana barva; to je prilagodljiv način dekoriranja profila, saj je izbira barv po RAL lestvici skoraj neomejena.

  Zaradi naprednih obdelav so okna na voljo v prepričljivih lesenih dekorjih, zaradi česar sploh ni vidno, da gre dejansko za PVC okna.

  Tesnila

  Običajno sta tesnila okenskih profilov dva, eden na profilu okvirja in drugi na profilu krila. Njihova funkcija je preprečevanje vdora, vetra in prahu v notranje prostore. Lahko je dodano še srednje, tretje tesnilo, ki zagotovi še dodatno zaščito pred vremenskimi vplivi. Tesnila zagotavljajo tudi dobro zvočno izolativnost ter optimalno zatesnitev.

  Čiščenje

  Velika prednost, ki odlikuje okna PVC, je njihovo vzdrževanje. To namreč skoraj ni potrebno in tudi čiščenje je povsem enostavno. Material nase ne vleče nobenega prahu in umazanije.

  PVC okna – cenik in vse informacije dobite z enim klikom ali klicem

  Zaradi vseh naštetih lastnosti so okna PVC zelo smiselna in pogosta investicija v času gradnje ali obnove. V našem podjetju vam bomo z veseljem pomagali izbrati prava okna PVC za vaš dom ali katerikoli drug objekt. Če vas zanima naša ponudba, imamo različne kataloge za PVC okna – cenik vam bomo z veseljem posredovali ob povpraševanju, saj za ugodno ceno nudimo vrhunsko kakovost in strokoven pristop z dolgoletno tradicijo.

  Pogosta vprašanja in odgovori

  Kakšna je cena PVC oken?

  Ravno PVC okna so tista, ki slovijo po svoji dostopni ceni. Sama cena je seveda odvisna od števila oken, njihove velikosti in drugih pomembnih dejavnikov, zato je za vse točne informacije najbolje kontaktirati enega od naših izkušenih svetovalcev. So pa ta okna zagotovo najboljše razmerje med izolacijskimi lastnostmi, ceno in kvaliteto.

  Katerega izvajalca izbrati za montažo oken?

  Čeprav so sodobna PVC okna izjemno kvalitetna in doživijo zelo visoko starost, pa je zelo pomembno, kakšnega izvajalca izberete za njihovo montažo. Lahko je vaša izbira oken še tako kvalitetna, pa lahko neprimerna montaža vse uniči. Neprimerno nameščena okna namreč ne služijo svojemu namenu. Zato izberite ponudnika, ki se ponaša z znanjem in izkušnjami in je vreden vašega zaupanja.

  Katere so prednosti materiala PVC?

  V prvi vrsti je PVC odličen izolacijski material, ki se odlično izkaže celo pri obnovi starejših gradenj. Omogoča tudi izdelavo oken z večslojnim steklom. V splošnem pa okna iz PVC-ja zelo dobro tesnijo in so izredno odporna. Cena je zelo dostopna, material pa je izredno lahek za čiščenje in vzdrževanje. Le nekaj potegov z vlažno krpo in okna bodo kot nova.

  5/5 - (2 votes)