Zakaj Kosec tim?

KVALITETA

Kupec bo v naši celoviti ponudbi vedno pridobil izdelek najvišje kvalitete in strokovno pomoč ter kvalitetno montažo. Svoje delo opravljamo korektno, kar pomeni da se držimo predpisanih rokov ter dogovorov. Veseli nas, da se kupci vračajo k naravnim materialom, kjer jim lahko zagotovimo kvalitetno ponudbo.

dolgoletna uporaba

Naši kupci z nakupom Inlesovih oken pridobijo najvišjo kvaliteto izdelkov, ki so cenjeni tako doma kot tudi v tujini, saj jim bodo le kvalitetni izdelki služili dolga leta. Pri izdelavi oken se uporabljajo najbolj kvalitetni materiali na povsem prenovljeni proizvodni liniji. Kupcem omogočamo tudi strokovni servis ter pomoč med samo uporabo.

IZBRANI PARTNERJI

Z dobavitelji senčil in polic sodelujemo že dolgo let in vemo, da so znani po prilagodljivosti in pa predvsem po kvaliteti njihovih izdelkov.

kvalitetni materiali

Pri izdelavi notranje opreme in notranjih vrat uporabljamo kvalitetne materiale, ki omogočajo  dolgo življenjsko dobo izdelka. Proizvodnja temelji na najnovejših CNC strojih za obdelavo lesa. Prednost pri sami izdelavi notranje opreme in notranjih vrat je v tem, da je vse narejeno po merah in je na voljo veliko različnih možnosti izvedb ter predvsem skoraj neomejena možnost raznih detajlov in dodatkov, seveda na željo kupcev.

KONKURENČNI

Od naše konkurence pri izdelavi oz. prodaji oken se razlikujemo predvsem po kvaliteti, ki jo dosegajo Inlesova okna. Za izdelavo oken se uporablja najvišja kakovost lesenih profilov, sodobna linija izdelave oken, robotiziran elektrostatski način barvanja oken, velika izbira različnih vrst lesa ter materialov, velika izbira različnih profilov gledano z vidika končnega izgleda okna ter strokovna pomoč pri izbiri in svetovanju.

STROKOVNI KADER

Pri podjetju Kosec Trade smo družbeno odgovorni in zaposlujemo zaupanja vredne ter motivirane strokovnjake, ki so dorasli raznim izzivom.

Ocenite to stran