10 Nov 2021

Predstavljajte si, da preživljate svoj zaslužen oddih na vikendu ali najetem apartmaju na morju in si zaželite večernega koktajla s pogledom na zgodnji sončni zahod nad morsko gladino. Neprecenljivo. Nato pa stopite na teraso in šok – terasa brez tende. Vam pa se vse blešči in pogleda ne morete zastreti. In vašega navdušenja je konec. Predstavljamo vam rešitev za nastali problem – vrhunske in kakovostne tende, ki bodo polepšale vaš razgled, vam pa bo ob nemotenemu pogledu na čudovito naravo zaigralo v duši.

Zaščitite teraso in povečajte vaše udobje

Tende in markize so odlična rešitev za zaščito vašega balkona, terase ali vrta pred soncem in drugimi vremenskimi vplivi. Pod kakovostno tendo boste lahko na terasi posedali tudi ob dežju. V našem podjetju si prizadevamo, da bi bilo vaše bivanje na prostem karseda prijetno, zato vam nudimo vrhunsko izdelan izbor tend in markiz, ki so vam na voljo v različnih izvedbah – klasične, polkasetne ter kasetne izvedbe.

Ta senčila našega podjetja so izdelana iz kakovostnih materialov, katerih naloga je, da vas ščitijo pred soncem in dežjem. To pomeni, da smo morali bili pri izbiri materialov premišljeni in se odločiti za takšne, ki so odporni proti določenim vremenskim vplivom. Tako smo za naša zunanja senčila izbrali akrilna platna, ki nudijo UV zaščito, samočistilne poliesterske tkanine in PVC Soltis tkanino za boljši pretok svetlobe. Naše tende bodo zaščitile vašo teraso, vam pa zagotavljale najvišjo stopnjo udobja ne glede na vremenske razmere.

Ker si prizadevamo zadovoljiti želje prav vsakega petičneža, pa smo poskrbeli tudi za tiste, ki imajo nekoliko bolj ostro oko in se zgolj s praktično vlogo tend ne bodo zadovoljili. Poleg prijetnega bivanja bo z našimi tendami zasijala tudi vaša terasa. Na račun bogate izbire vzorcev in barv tkanine si lahko kar sami oblikujete svojo tendo. Malo kreativnega oblikovanja in že boste lahko estetsko popestrili vaš dom. Da pa bi še nekoliko izstopali iz povprečne ponudbe, smo se odločili, da vam poleg klasičnih barv ohišja (bela, bež, srebrna, antracit) ponudimo še možnost barvanja tega. Izberite si katero koli barvo po RAL lestvici in prebarvajte ohišje vaše tende. Kaj ni čudovito, da lahko tudi vi ustvarjate in uživate?

Ni vseeno, komu zaupate

Senčila so del zunanjega stavbnega pohištva, njihova funkcija pa je prvenstveno zaščitna. Že to nam pove, da morata biti njihova kvaliteta in montaža vrhunska, saj morajo kljubovati številnim zunanjim vremenskim vplivom. Vemo pa, da je vreme lahko zelo muhasto. Če jih primerjamo z ostalimi senčili, bomo hitro ugotovili, da so obstojne dlje, njihova življenjska doba pa se še podaljša, če so narejene iz kakovostnih materialov.

Torej: proizvajalec, ki vam ni pripravljen ponuditi solidne garancije na svoje izdelke, jim ne zaupa. Vi pa ne zaupajte njemu! Naše podjetje je že dolga leta zvest prodaji in montaži stavbnega pohištva. Vseskozi se izobražujemo in izpopolnjujemo, zato lahko danes našim strankam s ponosom ponudimo kar sedemletno garancijo. Ta dokazuje, da nepreklicno stavimo na naše tende!

Ko je vaš edini problem izbira modela

Proizvajalca ste izbrali in se z našimi strokovnjaki pogovorili o materialih, ki so na voljo. Sedaj je ostal le še tisti sladki problem – kakšen model senčila želim, da se bo najbolj podal moji terasi?

Pri nas lahko izbirate med:

  • Klasičnimi tendami: klasična senčila, ki se jih lahko upravlja ročno s komandno palico ali s pomočjo elektromotorja s stikalom ali daljincem.
  • Kasetnimi tendami: podobne so klasičnim, vendar se lahko v celoti spravi v kaseto, tako da so, kadar jih ne uporabljate, popolnoma zaščitene pred vremenskimi vplivi. Njihova življenjska doba se tako le še podaljša.
  • Markizami: so tende s pregibnim ostrešjem, ki so zaradi lomljene oblike primerne za prostorske stiske.

Z izbiro nas kot ponudnika vam zagotavljamo, da bomo vrhunsko poskrbeli za vašo teraso, balkon ali vrt. Vam pa obljubimo, da vas bomo uspešno skrili pred radovednimi pogledi sosedov, ki bodo sedaj seveda z radovednostjo opazovali vašo novo tendo.