10 Nov 2021

Senčila so vaš najboljši prijatelj pri zatemnitvi prostorov in odbijanju svetlobe. Tako vam nudijo večje udobje bivanja v zavetju vašega doma. Če zase in svoje domače zahtevate le najboljše, potem je izbira naših senčil edina prava rešitev. Zakaj izbrati prav nas? Smo podjetje z dolgoletno, kar 65-letno tradicijo na področju stavbnega pohištva – vemo torej, kaj delamo. Na trgu pa smo se obdržali toliko časa predvsem zato, ker v središče postavljamo vas kot uporabnike in vaše zadovoljstvo z našimi izdelki.

Zakaj se odločiti za senčila?

Senčila so ravno zaradi svojih funkcij dobila naziv enega najpomembnejših elementov naših domovanj pa tudi drugih prostorov (pisarne, gostinski lokali, poslovne zgradbe). Njihove najpomembnejše funkcije so zaščita notranjosti našega doma – bodisi pred radovednimi pogledi ali sončim UV-sevanjem in ostalimi vremenskimi vplivi. Poleg tega predstavljajo dobro zaščito pred neželenimi insekti in tudi pred vlomilci.

Odločitvi za nakup senčil govori v prid še ena njihova zelo zaželena funkcija – so dobra toplotna in zvočna izolacija. Vsakdo med nami pa je seveda vesel, ko na položnici za ogrevanje vidi nižjo številko. S senčili Kosec pa boste lahko kadarkoli zatemnili prostor, prižgali prijetno glasbo in ustvarili romantično vzdušje – naša senčila vam bodo polepšala dom in osrečila vašo boljšo polovico.

Zajadrajte med pestro ponudbo

Naše podjetje nudi res pestro izbiro senčil. V tej pestri paleti, ki smo jo pripravili, se najdejo senčila. primerna za najrazličnejše objekte, ki zadovoljijo vse okuse. Stranke nam rade zaupajo svoje želje, saj slovimo po tem, da se za vsakega posameznika karseda potrudimo. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh.

Pri nas lahko stranke izbirate med spodnjimi senčili, pri pravilni odločitvi pa vam bodo pomagali naši svetovalci. Zaupajte nam in vaš dom se bo okitil s senčili prvovrstne kvalitete.

Zunanje žaluzije so odlična izbira za zaščito pred sončno svetlobo in UV žarki, hkrati pa nudijo zavetje pred vročino. Priljubljene so tudi zaradi ustvarjanja mehke svetlobe v prostoru. Lamele lahko obračamo po svojih željah, odvisno od količine svetlobe, ki jo želimo spustiti v prostor. Notranje žaluzije so za najbolj preprosta in za uporabo praktična senčila. Zaradi enostavne montaže na notranjo stran oken so pogoste v stanovanjih. Z njimi hitro in enostavno reguliramo svetlobo, predstavljajo pa tudi dekoracijski element. Rolete so zunanje senčilo, ki uspešno odbija vročino in prostor kadarkoli v dnevu popolnoma zatemni. Rolete so tudi odličen toplotni in zvočni izolator, svoj prispevek pa dodajo tudi protivlomni varnosti. Screen rolo je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Igrajo vlogo toplotnega izolatorja, hkrati pa preprečujejo bleščanje in delujejo kot komarnik. Nastopajo v različnih barvnih odtenkih in so tako estetska popestritev prostora. Pliseji nudijo širok izbor barv, tkanin in vzorcev, kar vam omogoča, da ustvarite izdelek po svojem okusu. Odbijajo vročino in preprečujejo bleščanje. Njihovo vzdrževanje je izredno preprosto, tako da so primerne za vse milenijce današnjega časa, ki za čiščenje enostavno nimajo časa. Tende in markize so vremenskim razmeram najbolj izpostavljena senčila, zato so izdelane iz najkakovostnejših materialov. Pred vašo hišo ali na terasi si zagotovite prijetno senco, v kateri boste, v družbi vaše najljubše pijače, zagarantirano uživali. Če ste podvrženi bolj tradicionalnim stilom, pa boste z izbiro polken popolnoma zadeli. Svojo uporabnost izkazujejo v dobri toplotni in zvočni izolaciji, hkrati pa so protivlomna. Z njimi lahko popolnoma zatemnite prostor. Hiši pa dajejo posebno toplino in domačnost, ki je prav nalezljiva.

Obvezna oprema vašega doma

Privoščite svojemu domu lepotno preobrazbo, ki pa bo konec koncev vaše bivanje postavila na višji nivo. S senčili boste uspešno zaokrožili celotno podobo vaše hiše ali stanovanja. Presenečeni boste, kako lahko na videz malenkostna sprememba polepša in popestri vaše domovanje. Prepustite se strokovnim rokam našega tima in obljubimo vam, da bo bivanje v vašem, sedaj senčnem domu, še prijetnejše.