Rolete podometne

Roletna omarica pod fasado
Roletna omarica je skrita pod fasado in tako ne vpliva na zunanji izgled objekta. Lamele so na voljo v PVC in ALU izvedbi. Vodila vedno v ALU izvedbi.

Izvedbe omarice
Podometna izvedba 4- kotne omarice, katera ima s spodnje strani viden servisni pokrov. Servisni pokrov je iz ekstrudiranega aluminija, ki poskrbi za stabilnost sistema tudi pri večjih širinah.

Najbolje za novogradnje
Ta sistem je najprimernejši za novogradnje, ko zunanja fasada še ni narejena ali ob adaptacijah, kjer se obnavlja tudi fasada.

Možnost vgradnje komarnika
Podometni sistem Q.INTEGO omogoča izvedbo z integriranim rolo komarnikom Q.INTEGO.X. Sistem ima tako v isti omarici vgrajeno roleto in rolo komarnik, tako da vizualno ne spremenimo izgleda rolete. Mrežica rolo komarnika je v antracit barvi. Možno je izbrati tudi Transpatec mrežico, posebnost katere je mikro tkanje in omogoča večjo pretočnost zraka v prostor in pogled skozi okno je neoviran, saj je mrežica skoraj neopazna.

Pogon rolete
V osnovi ima roleta pogon na trak. Možnost izvedbe z monokomandno palico, motorjem na stikalo in motorjem z daljinskim upravljanjem. Roleta s pogonom na motor ima standardno vgrajen sistem, ki onemogoči dvig lamelnega plašča in sistem zaščite pred naletom, kateri zazna oviro med pomikanjem rolete in jo nemudoma ustavi.

Dodatna varnost
V lamele rolet so polnjene z čvrsto poliuretansko peno, tako da so čvrste, stabilne in odporne na vremenske vplive. Za večjo varnost in stabilnos je možna izbira lamel Protect. Lamele so polnjene s 3x močnejšo poliuretansko peno, posledično jih je težje ukriviti. Rolete imajo možnost vgradnje sistema, ki onemogoči dvig lamelnega plašča. Pri pogonih na motor je ta že vključen brez doplačila.

Barvni odtenki
Izbirate lahko med 8 standardnimi barvnimi odtenki za vodila, omarico in zaključno lamelo. Možnost barvanja po RAL barvni karti, lesnih imitacijah in strukturnimi barvami. Alu lamele s poliuretansko peno so dobavljive v 21 barvnih odtenkih, PVC lamele pa v 6 odtenkih.

Podometni rolo sistem je najprimernejši za novogradnjo, saj se že pred delanjem zunanje fasade lahko predvidi in pripravi preklaza oz. zob  za (tudi v kasnejšem času vgrajeno) roletno omarico.

Prednost podometne rolo omarice je, da ne zavzema notranjega prostora in hkrati ne vpliva na zunanji izgled objekta.

Zaupajte 65 letni tradiciji. Izberite Kosec Trade!

Ocenite to stran