Roletna omarica na notranji strani okna
Roletna omarica se nahaja na notranji strani, nad oknom in tako ne moti zunanjega izgleda okna. Lamele so na voljo v PVC in ALU izvedbi. Vodila so možna v ALU ali PVC izvedbi.

Izvedbe omaric
Na izbiro so tri vrste nadokenskih omaric: RA.2 s servisni pokrovom spredaj, RA.3 s servisnim pokrovom spodaj in KARO omarica z integriranim komarnikom s servisni pokrov spodaj ali spredaj. Na voljo je tudi najsodobnejši sistem nadokenske omarice PURO, kateri je namenjen novogradnjam in dosega najboljšo toplotno izolativnost omarice na tržišču.

Možnost vgradnje komarnika
Nadokenski sistem KARO in PURO omogočata izvedbo z integriranim rolo komarnikom. Sistem ima tako v isti omarici vgrajeno roleto in rolo komarnik, tako da vizualno ne spremenimo izgleda rolete. Mrežica rolo komarnika je v antracit barvi. Možno je izbrati tudi Transpatec mrežico, posebnost katere je mikro tkanje in omogoča večjo pretočnost zraka v prostor in pogled skozi okno je neoviran, saj je mrežica skoraj neopazna.

Dobra izolativnost
Poseben sistem omarice je narejen tako, da ima omarica odlično toplotno in zvočno izolacijo. Možna izbira dodatne boljše zvočne in toplotne izolativnosti omarice.

Novogradnje in adaptacije
Ta sistem roletnih omaric je primeren za novogradnjo, predvsem pa se vgrajuje pri adaptaciji oziroma zamenjavi, saj nadomešča stari tip lesenih rolo omaric.

Pogon rolete
V osnovi ima roleta pogon na trak. Možnost izvedbe z monokomandno palico, motorjem na stikalo in motorjem z daljinskim upravljanjem. Roleta s pogonom na motor ima standardno vgrajen sistem, ki onemogoči dvig lamelnega plašča in sistem zaščite pred naletom, kateri zazna oviro med pomikanjem rolete in jo nemudoma ustavi.

Dodatna varnost
V lamele rolet so polnjene z čvrsto poliuretansko peno, tako da so čvrste, stabilne in odporne na vremenske vplive. Za večjo varnost in stabilnos je možna izbira lamel Protect. Lamele so polnjene s 3x močnejšo poliuretansko peno, posledično jih je težje ukriviti. Rolete imajo možnost vgradnje sistema, ki onemogoči dvig lamelnega plašča. Pri pogonih na motor je ta že vključen brez doplačila.

Barvni odtenki
Izbirate lahko med 8 standardnimi barvnimi odtenki za vodila, omarico in zaključno lamelo. Možnost barvanja po RAL barvni karti, lesnih imitacijah in strukturnimi barvami. Alu lamele s poliuretansko peno so dobavljive v 21 barvnih odtenkih, PVC lamele pa v 6 odtenkih.

Nadokenska omarica Delta se nahaja nad oknom na notranji strani. Omarica je iz pvc materiala in je skonstruirana tako, da je neodvisna od profila in materiala okna. Vgrajuje se lahko na aluminijasta, pvc, pvc-aluminijasta, lesena in les-aluminij okna. Omarica je znotraj izolirana s stiroporjem in zaradi večkratnega prekrivanja kotnih stičišč nudi boljšo toplotno in zvočno izolacijo.

Zaupajte 65 letni tradiciji. Izberite Kosec Trade!